23 feb 2016, 21:01

Беше ти 

  Poesía » De amor
461 0 2

Беше ти

 

 

Стъпки небрежни пак дочувам

От някой си неканен гост.

Ти ли си? Все бленувам...

И чакам тайничко на пост.

 

Отвори се вратата, скръцна,

И подаде се оттам човек.

Уплашен цял, само хлъцна

Затвори...и избяга надалек...

 

Разтревожено към мен погледна,

бях обляна във сълзи.

Обърна гръб и в мрак изчезна,

А го молех : „Остани...“.

 

Скитници сме всички, Боже,

До костите ни чак боли...

Да те обичам век‘ не може,

А човека май че беше ти...

 

23.02.2016г.

 

 

 

© l.panterrra Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??