13 mar 2018, 23:34

Бесове 

  Poesía
548 0 0

 

Скитник - сълза в океана.

Луда идея - съдба.

Вятър - прахосник.

Нирвана.

Брулена нежност.

Платна.

 

Вик на русалка.

Копнежи.

Нов хоризонт.

Светове.

Бряг, изоставен небрежно.

Несподелено дете.

 

Бяг.

Недокоснати чувства.

Тътен и буря, порой.

Сънища диви - кощунства.

Пареща болка.

Прибой!

 

Бяс разпилява небето.

 Спомени стенат в сърцето.

 

 

 

© Симеон Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??