Скитник - сълза в океана.
Луда идея - съдба.
Вятър - прахосник.
Нирвана.
Брулена нежност.
Платна.
Вик на русалка.
Копнежи.
Нов хоризонт.
Светове.
Бряг, изоставен небрежно.
Несподелено дете.
Бяг.
Недокоснати чувства.
Тътен и буря, порой.
Сънища диви - кощунства.
Пареща болка.
Прибой!
Бяс разпилява небето.
Спомени стенат в сърцето.
© Симеон Ангелов Все права защищены