От любовта си
не взех автограф!
Тя беше несподелена!
Само разпръсна мечтите
на прах
и ме остави да страдам.
И така си
останах с ръцете от лед,
с празното място в сърцето.
Смеех се,
радвах се,
да не съм бледа,
за да ви лъже лицето.
И така си,
докато в мене изтлее
и сетното въгленче обич
и угаси
една малка сълза,
моята чакана Пролет.
От любовта си
не взех автограф.
Тя беше несподелена,
само разпръсна
мечтите на прах
и си отиде от мене.
© Красимира Петкова Todos los derechos reservados
Просто го пусни по начина по който публикува Без автограф!
Ще го прочетат много хора и ще му се насладят!
А твоето Есен е прекрасно!
Припомних си го, и ми стана и тъжно и много драго!