21 mar 2013, 17:30

Без цвят 

  Poesía » Otra
384 0 1

 

 

                         Без цвят

 

                 Повяхват в двора теменугите.

                 Чезне тънкият им аромат.

                 Отлитат някъде и пеперудите.

                 Пролет е, ала без цвят...

 

 

                                                21.03.2013 год.

            

 

 

 

 

 

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??