21.03.2013 г., 17:30 ч.

Без цвят 

  Поезия » Друга
378 0 1

 

 

                         Без цвят

 

                 Повяхват в двора теменугите.

                 Чезне тънкият им аромат.

                 Отлитат някъде и пеперудите.

                 Пролет е, ала без цвят...

 

 

                                                21.03.2013 год.

            

 

 

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??