18 ene 2019, 4:09

Без(д)умие 

  Poesía » Otra
379 0 0

 

Светът на думите е тъй притворен,

самотно отлежават в сърцето чувствата.

Самотата с воденичен камък

смила телата на душите ни.

В касапницата на света,

въоръжени с нож

любовта до кост изстъргваме.

© Boyana Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??