Ще идват зимите и ще си отиват,
ще разцъфват пролети отново,
ще отлитат птиците и пак ще се отбиват,
само да те забравя, не ще мога.
Ще препускат годините,
ще се сменят сезони,
ще си спомням очите ти
и с вятъра обич ще гоня.
Ще побелеят косите ми,
ще повехне кожата млада,
ще останат вечни мечтите ми
и душата, която те страда.
Ще се прелистват календарите,
ще се нижат дните от тях
и ще разкажа навярно на младите
как да обичам, така и не спрях.
© Галина Кръстева Todos los derechos reservados