3 окт. 2021 г., 00:23

Без да спра 

  Поэзия
278 0 2

Ще идват зимите и ще си отиват,

ще разцъфват пролети отново, 
ще отлитат птиците и пак ще се отбиват, 
само да те забравя, не ще мога. 
Ще препускат годините, 
ще се сменят сезони, 
ще си спомням очите ти
и с вятъра обич ще гоня. 
Ще побелеят косите ми, 
ще повехне кожата млада, 
ще останат вечни мечтите ми
и душата, която те страда. 
Ще се прелистват календарите, 
ще се нижат дните от тях
и ще разкажа навярно на младите
как да обичам, така и не спрях. 

 


 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??