12 sept 2008, 8:30

Без думи 

  Poesía » Otra
449 0 5

Без думи

 

Когато земята се пропука,

да вземе нечия душа,

пространството мълчи насреща

и казва всичко с тишина.

 

Тогава времето говори,

че няма думи на света,

с които Бог да проговори

за своята съдба.

 

Замисля ли се някой

какво е истинска тъга -

смъртта се среща със живота,

и няма край това.

 

12 септември 2008

София

© Братан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??