2 nov 2021, 19:40

Без думи 

  Poesía » De amor
741 1 1

 

Сенките танцуват по стената,

дива страст се вие по телата,

прегръщат се с душите си предишни,

а думите са толкова излишни.

 

Забравените мигове изплуват,

чувствата отново се бунтуват,

захвърлени на бряг полузабравен,

от сълзи и любов и гняв удавен.

 

Нещо във гърдите пак ги стяга

и сякаш към сърцата им посяга,

духът им се събужда неспокоен,

споменът залива ги пороен.

 

Сенките танцуват по стената,

тайно сълзи капят по земята,

прегръщат се с душите си предишни,

но думите до болка са излишни!

© Евгения Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??