17 dic 2007, 15:55

Без граници 

  Poesía » De amor
564 0 6
 

Гушни ме... като че съм пух.

Притисни ме... близо до сърцето.

Целуни ме... без да се страхуваш.

Искам да се влеем хомогенно.

Плавай в мен! Аз в тебе ще летя.

Нека се изгубим в дълбините.

Нека се научиме...

взаимно...

да обичаме...

Ще бъде толкова красиво!

© Джули Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??