17.12.2007 г., 15:55 ч.

Без граници 

  Поезия » Любовна
559 0 6
 

Гушни ме... като че съм пух.

Притисни ме... близо до сърцето.

Целуни ме... без да се страхуваш.

Искам да се влеем хомогенно.

Плавай в мен! Аз в тебе ще летя.

Нека се изгубим в дълбините.

Нека се научиме...

взаимно...

да обичаме...

Ще бъде толкова красиво!

© Джули Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??