16 feb 2019, 10:25

Без име 

  Poesía » Civil
481 0 0

Умря за нас във бой
Един войник герой
Пожертва се, боец безстрашен
И бе убит, труп маловажен
Ти бори се за нас
България брани
Безимен войн, смелост и кураж
Самотен мре, с дълбоки рани

 

Мъртъв, изоставен
Ще бъдеш забравен
Но делото, де ти направи
Не ще нивга, народ забрави
Теб ще не запомнят
По име и по лик
Но делата ти, за теб ще спомнят
И войнико, ти ще си велик

© Ок ок Todos los derechos reservados

Не знам дали да го удължавам между двете строфи да добавя още една, две,  защото не искам много да се повтарям

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??