Feb 16, 2019, 10:25 AM

Без име 

  Poetry » Civilian
480 0 0

Умря за нас във бой
Един войник герой
Пожертва се, боец безстрашен
И бе убит, труп маловажен
Ти бори се за нас
България брани
Безимен войн, смелост и кураж
Самотен мре, с дълбоки рани

 

Мъртъв, изоставен
Ще бъдеш забравен
Но делото, де ти направи
Не ще нивга, народ забрави
Теб ще не запомнят
По име и по лик
Но делата ти, за теб ще спомнят
И войнико, ти ще си велик

© Ок ок All rights reserved.

Не знам дали да го удължавам между двете строфи да добавя още една, две,  защото не искам много да се повтарям

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??