25 dic 2008, 22:18

Без коментар 

  Poesía
628 0 4
Един господин с черен цилиндър
двусмислено се разходи по ръба
на моето междуметие...
И залепна като сок от мандарина
по кориците на Луната...
След това заваля дъжд
от жартиери....
От нещо морско....
В пазарска чанта се настани котката,
която си имала опашка...
Ами, к`во друго да има?!
Когато куфарът е пълен със стари снимки
от някакъв несъществуващ воаяж...
Бон апети в средата на декември
и удобни стелки, докато чакаш края...
Просто лалетата са сбъркали сезона!!!

© Росица Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??