25 дек. 2008 г., 22:18

Без коментар 

  Поэзия
627 0 4
Един господин с черен цилиндър
двусмислено се разходи по ръба
на моето междуметие...
И залепна като сок от мандарина
по кориците на Луната...
След това заваля дъжд
от жартиери....
От нещо морско....
В пазарска чанта се настани котката,
която си имала опашка...
Ами, к`во друго да има?!
Когато куфарът е пълен със стари снимки
от някакъв несъществуващ воаяж...
Бон апети в средата на декември
и удобни стелки, докато чакаш края...
Просто лалетата са сбъркали сезона!!!

© Росица Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??