13 sept 2017, 21:20

Без крила 

  Poesía » Otra
228 0 2

                    Ще дойде, зная, пролетта,

                    но... вече нямаме крила!

                                  Стойка Теодосиева

 

Животът днеска си личи,

след толкова години брак,

по сенките ни под очи.

Отива си и... няма как!

 

След толкоз минали лета,

след толкоз много патила,

ще дойде пак и пролетта,

но няма да сме със крила...

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??