Sep 13, 2017, 9:20 PM

Без крила 

  Poetry » Other
227 0 2

                    Ще дойде, зная, пролетта,

                    но... вече нямаме крила!

                                  Стойка Теодосиева

 

Животът днеска си личи,

след толкова години брак,

по сенките ни под очи.

Отива си и... няма как!

 

След толкоз минали лета,

след толкоз много патила,

ще дойде пак и пролетта,

но няма да сме със крила...

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??