23 oct 2004, 12:47

Без любов 

  Poesía
1063 0 2

 

 

 

Като пясък в морето прокуден,

като плод от дървото обрулен,

като дъжд от мъглата забулен,

като сън от зората пробуден,

като слънце от облак затулен,

аз умирам без любов ...

 

 

 

© Маргаритка Харизанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??