9 jul 2010, 19:49

Без любов 

  Poesía » De amor
622 0 0

Телата - едно на друго се обричат.

Щом сърцата ни силно се обичат.

Щом душите ни разбират,

че без любов не могат да живеят.

Сами душите ни няма да се смеят.

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??