26 jul 2007, 9:05

БЕЗ ПОКРИВ 

  Poesía
426 0 6
БЕЗ ПОКРИВ

Вали дъждът и пее вятър-скитник.
Листата падат със въздишка.
Трепереща, душата ми привиква,
и с устни по стъклата пише.

Дъждът вали и пее вятърът самотник.
В очите капките напират.
Пред мен затварят се врати и хлопват.
Без покрив съм, но не умирам.

© Венцислав Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??