26.07.2007 г., 9:05 ч.

БЕЗ ПОКРИВ 

  Поезия
425 0 6
БЕЗ ПОКРИВ

Вали дъждът и пее вятър-скитник.
Листата падат със въздишка.
Трепереща, душата ми привиква,
и с устни по стъклата пише.

Дъждът вали и пее вятърът самотник.
В очите капките напират.
Пред мен затварят се врати и хлопват.
Без покрив съм, но не умирам.

© Венцислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??