3 ene 2017, 18:04

Без причина 

  Poesía » Otra
1098 0 4

Искам просто да е хубаво

Душата ми да пее като струна

Да видя себе си във възхитени погледи

Защото съм жена и съществувам...

 

Искам, ей така без нищо, да е хубаво

© Недялка Арнаудова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??