3.01.2017 г., 18:04 ч.

Без причина 

  Поезия » Друга
1078 0 4

Искам просто да е хубаво

Душата ми да пее като струна

Да видя себе си във възхитени погледи

Защото съм жена и съществувам...

 

Искам, ей така без нищо, да е хубаво

© Недялка Арнаудова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??