15 nov 2018, 20:28

Без път назад 

  Poesía
585 0 0

Пътят никога не води назад. 

Дали ще си същият, тръгнал по него? 

Вярваш, че можеш, докато си млад,

че има бягство от личното его. 

 

Щом ще постигаш душевния ред, 

тази заблуда недей да прегръщаш. 

Знай, всяка крачка води напред, 

даже и тази, с която се връщаш. 

© Мария Божкова Todos los derechos reservados

15.11.2018 год.

МаЖор 

 

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??