Nov 15, 2018, 8:28 PM

Без път назад 

  Poetry
584 0 0

Пътят никога не води назад. 

Дали ще си същият, тръгнал по него? 

Вярваш, че можеш, докато си млад,

че има бягство от личното его. 

 

Щом ще постигаш душевния ред, 

тази заблуда недей да прегръщаш. 

Знай, всяка крачка води напред, 

даже и тази, с която се връщаш. 

© Мария Божкова All rights reserved.

15.11.2018 год.

МаЖор 

 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??