18 nov 2022, 16:55

Без разрешение 

  Poesía » Otra
221 0 1

Така излизат мислите ми - 

без разрешение.

И кой знае с кои се срещат, 

а аз - в неведение.

Може би точно с твоите са 

били на кръстопът,

когато с теб се видяхме

за първи път.

 

 

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??