Nov 18, 2022, 4:55 PM

Без разрешение 

  Poetry » Other
222 0 1

Така излизат мислите ми - 

без разрешение.

И кой знае с кои се срещат, 

а аз - в неведение.

Може би точно с твоите са 

били на кръстопът,

когато с теб се видяхме

за първи път.

 

 

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??