14 ago 2009, 16:39

Без сбогом... 

  Poesía » De amor
1176 0 9

 




Без сбогом моето Днес си отива,
без поздрав и утре ще дойде,
стрелките му пак ще се сливат
и ще викам подире им "Стойте!".
И болката пак ще се връща,
като болка от стара любов,
но сякаш по-тъмна и тъжна,
по-вечна от всяка любов.
И залезно тихо Вчера ще тръгва
и с Утре не ще се смени.
Като мачта бяла ще блесва и съмва
и твоето утро дори.

 

 

 

 

 

 

© Александър Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??