Какъв е смисълът да обичам някой,
щом от това ще ме боли.
Обичах те, живях за теб,
отказах се от себе си...
А ти какво направи?
Замина си, без дори да се сбогуваш...
Научи ме да обичам,
толкова години минаха,
а аз обичам само теб...
Търся те във всеки срещнат,
във всяка дума или поглед,
а винаги те намирам на едно и също място...
Заел цялото ми сърце,
поне кажи, удобно ли ти е там?
Каква сила имаш -
изтрил си лицата на всеки след теб.
Знаеш ли - любовта е толкова безсмислена...
Нарани ме, подигра се с мен ,
а аз още те обичам...
Обичам те, а дори не знам защо...
© Илияна Стефанова Todos los derechos reservados