10.02.2008 г., 10:11 ч.

Без смисъл 

  Поезия
560 0 0

Какъв е смисълът да обичам някой,

щом от това ще ме боли.

Обичах те, живях за теб,

отказах се от себе си...

А ти какво направи?
Замина си, без дори да се сбогуваш...

Научи ме да обичам,

толкова години минаха,

а аз обичам само теб...

Търся те във всеки срещнат,

във всяка дума или поглед,

а винаги те намирам на едно и също място...

Заел цялото ми сърце,

поне кажи, удобно ли ти е там?

Каква сила имаш -

изтрил си лицата на всеки след теб.

Знаеш ли - любовта е толкова безсмислена...

Нарани ме, подигра се с мен ,

а аз още те обичам...

Обичам те, а дори не знам защо...

 

© Илияна Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??