19 feb 2010, 16:00

Без смисъл 

  Poesía » Otra
655 0 4

Черният мрак ме обгръща,
луната ме гледа със жал.
Дори и самотната къща
изпитва към мене печал.
Цветята оклюмаха снощи,
вода не им сипах, не искам.
Та как да им вдъхна живота,
щом вътре в сърцето ми липсва
някакво чувство - добро или лошо,
все тая, поне да го има.
Да знам, че съм жива (все още) ,
а не празнота незначима.
Как искам отново да чувствам!
Да пия живота прекрасен!
Цветята с вода биха възкръснали.
Нека живеят на моето място.

© Теди Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??