10 oct 2013, 23:52

Без спирачки 

  Poesía » Otra
426 0 4

Без спирачки искам да живея

и на сто процента диво, лудо.

Грешна ли съм - в миг да онемея.

Праведна ли съм - да сторя чудо.

 

Да летя и да крещя от радост,

без спирачки да са ми мечтите.

Цял живот да трае мойта младост.

Честно да ви гледам във очите.

 

С гордост да прошепна свойто име.

Любовта да бъде без спирачки.

Да оставя знак, че ме е имало -

път след мен, а не самотни крачки.

 

Да ви вярвам и да ви вълнувам,

и да съм добра  - това умея.

И да знам  - не просто съществувам,

а с достойнство истински  живея.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??