Без спирачки искам да живея
и на сто процента диво, лудо.
Грешна ли съм - в миг да онемея.
Праведна ли съм - да сторя чудо.
Да летя и да крещя от радост,
без спирачки да са ми мечтите.
Цял живот да трае мойта младост.
Честно да ви гледам във очите.
С гордост да прошепна свойто име.
Любовта да бъде без спирачки.
Да оставя знак, че ме е имало -
път след мен, а не самотни крачки.
Да ви вярвам и да ви вълнувам,
и да съм добра - това умея.
И да знам - не просто съществувам,
а с достойнство истински живея.
© Нина Чилиянска Все права защищены