28 mar 2012, 15:24

Без съмнения 

  Poesía » Otra
908 0 39

 

Оставам на брега на моя свят,

поредните си гости днес изпращам,

по въздуха целувките летят

и райски вирус за пътуване прихващам.

 

Но в миг пристига кораб с гербов флаг -

Усмивки от Деветото коляно,

гостоприемно не подгъвам крак

и моля се наум да съмне рано,

 

когато без съмнения защо и как,

последните си гости щом изпратя,

ще стегна стария кану каяк

и залеза ще изгреба с веслата.

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??