Без теб...
Радвам се на най-красивата мечта...
Противопоставям се на най-големия страх...
Предизвиквам най-дръзката представа...
Храня най-страстното чувство...
Улавям най-вълшебния шепот...
Намирам най-нежното цвете...
Но какво е всичко без теб?!
Търся те! Теб, Любов...
© Павлина Петрова Todos los derechos reservados