28 ago 2007, 0:58

Без теб 

  Poesía
685 0 4
Без теб животът ми е празен.
Без теб я няма пролетта.
Без теб в сърцето зее рана.
Без теб напусна ме смеха.

© Ирина Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??