28.08.2007 г., 0:58 ч.

Без теб 

  Поезия
670 0 4
Без теб животът ми е празен.
Без теб я няма пролетта.
Без теб в сърцето зее рана.
Без теб напусна ме смеха.

© Ирина Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??