Без тебе мога да живея,
без теб, без твоята любов.
Без теб пак силно ще се смея,
макар без теб животът да е суров.
Без тебе мога, но не искам,
с теб свикнах, с твоя глас.
Без теб с мрака трудно привиквам,
с теб бях щастлива аз.
Без теб в сълзите намирам утеха,
а бе ме учил усмихната да съм.
Без теб кожата си чувствам като чужда дреха,
без теб усмихната дори насън не съм.
Без теб е някак сиво, прашно,
сърцето на парченца е сега.
Без теб небето винаги е мрачно,
без теб е пуста моята душа.
© Грета Ганчева Todos los derechos reservados