27.03.2010 г., 21:04 ч.

Без теб 

  Поезия » Любовна
689 0 0

Без тебе мога да живея,

без теб, без твоята любов.

Без теб пак силно ще се смея,

макар без теб животът да е суров.

 

Без тебе мога, но не искам,

с теб свикнах, с твоя глас.

Без теб с мрака трудно привиквам,

с теб бях щастлива аз.

 

Без теб в сълзите намирам утеха,

а бе ме учил усмихната да съм.

Без теб кожата си чувствам като чужда дреха,

без теб усмихната дори насън не съм.

 

Без теб е някак сиво, прашно,

сърцето на парченца е сега.

Без теб небето винаги е мрачно,

без теб е пуста моята душа.

© Грета Ганчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??