Душата ми плаче.
Все е така.
Душа на сираче.
Крия в нощта.
Отдавна съм чужда.
За нечии ръце.
Не мога да тръгна.
Сърцето ми взе.
Останах без име.
И празни очи.
Бездомна се лутам.
С убити мечти...
© Сиана Петкова Todos los derechos reservados