Dec 18, 2011, 9:50 PM

Без теб 

  Poetry » Love
648 0 0

Душата ми плаче.

Все е така.

Душа на сираче.

Крия в нощта.

Отдавна съм чужда.

За нечии ръце.

Не мога да тръгна.

Сърцето ми взе.

Останах без име.

И празни очи.

Бездомна се лутам.

С убити мечти...

© Сиана Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??