29 oct 2009, 15:20

Без теб 

  Poesía » De amor
536 0 0

Без тебе съм нещастна,

изгубена в света.

Като тъжен залез,

пресъхнала река.

© Моника Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??