Oct 29, 2009, 3:20 PM

Без теб 

  Poetry » Love
535 0 0

Без тебе съм нещастна,

изгубена в света.

Като тъжен залез,

пресъхнала река.

© Моника Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??