13 ene 2011, 23:33

Без теб 

  Poesía » Otra
528 0 0

Аз живея във вчерашния ден,

когато за последно те държах за ръка.

Няма вече утре за мен -

със сълзите оставам съвсем сама.

 

Без теб не мога да летя,

без теб не мога да дишам...

В мрака няма светлина

и пътя аз не виждам.

 

Отчаяно търся те в съня -

пак да се усмихнеш ти.

Невъзможна е срещата ни в реалността -

разстояние ни дели.

 

Нямам сили

да посрещна утрешния ден.

Тъга в сърцето ми се е скрила -

далеч си ти от мен.

 

Като изгубена по улиците вървя -

няма те, за да ме държиш за ръка.

Без теб животът ми изгуби смисъл

и бавно ден след ден умирам.

© Катя Бобойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??