17 abr 2009, 0:50

Без теб 

  Poesía
644 0 0

 

Отново сама

Скитам без посока...

Отново сама

Върхът е високо...

 

И ето достигнах го

Отново сама

Самотата разяжда душата

мисля за теб...

 

Ще скоча в ледения мрак

От удара мозъка ще изтече

Кръвта във вените спира да тече

И ще угасне болката в моето сърце...

© Стефка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??