Отново сама
Скитам без посока...
Отново сама
Върхът е високо...
И ето достигнах го
Отново сама
Самотата разяжда душата
мисля за теб...
Ще скоча в ледения мрак
От удара мозъка ще изтече
Кръвта във вените спира да тече
И ще угасне болката в моето сърце...
© Стефка All rights reserved.