17 апр. 2009 г., 00:50

Без теб 

  Поэзия
613 0 0

 

Отново сама

Скитам без посока...

Отново сама

Върхът е високо...

 

И ето достигнах го

Отново сама

Самотата разяжда душата

мисля за теб...

 

Ще скоча в ледения мрак

От удара мозъка ще изтече

Кръвта във вените спира да тече

И ще угасне болката в моето сърце...

© Стефка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??