15 feb 2011, 18:52

Без Теб 

  Poesía » De amor
548 0 1

Навън вали а аз пиша тези редове

Навън вали а аз мисля все за теб

Навън вали но и вътре в мен вали

 

Не казвам че не мога да те преживея

Не казвам че си и единствен

Не казвам колкото е обичам

 

Едва ли ще бъда някога с теб

Едва ли някога ще те забравя

Едва ли някога ще свикна с тези мисъл

                                 „че вече си с друга”

© Велислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??